Biopremiär Frost 2 & vattkoppor
(null)
Bianca fick rejält med vattkoppor och har haft några besvärliga nätter, stackarn. Så hon fick "låna nappen" av tomten medan hon är sjuk så får hon lämna tillbaka den efter nyår när hon är frisk igen. Hon sov riktigt bra när hon fick ha den som tröst. Men lite typiskt när det gick så bra att sluta och hon var utan i tre dygn och sov hela nätterna utan. Men då går det ju säkert bra sen igen.
(null)
William är piggare och har börjat äta bättre. Om han hade vattkoppor (vilken det borde varit) så fick han det ju väldigt lindrigt. Var ju bra i så fall, skönt att ha det gjort i så fall.
Det går så fort, nu kryper han omkring riktigt bra på alla fyra och man har svårt att hinna med och vill stoppa allt han ser i munnen.🙈
(null)
Caroline fick fixa ordning de sista pepparkakorna vi bakade med smarties och kristyr. Sedan var det dags att gå på bio för alllra första gången med hennes kompis.
(null)
Hon var så lycklig och Frost 2 var minst lika bra som ettan så jag tyckte med det var kul att se den. Får hoppas att mormor kan komma iväg och gå med Bianca när hon blir frisk så hon med får se den. 
(null)
Nöjd tjej på biopremiär av Frost 2, självklart med popcorn 🍿 dricka och godis  🍭